Kontakt

07 49 94 570

Delovni čas

Pon: 8:00 - 16:00

Pošljite nam e-pošto

info@formaprint.si

Plačilni pogoji

Za naročilo izdelkov v sklopu spletne strani formaprint nimamo na voljo spletnega naročanja. Imamo pa preko naše spletne strani foto123.si urejenih več različnih varnih načinov plačil. Pri oddaji povpraševanje nam sporočite kako bi želeli poravnati znesek naročila in ob poslani ponudbi vam lahko pošljemo tudi povezavo za varno izvedbo plačila.

Varno plačilo z bančnimi karticami Visa, MasterCard in Maestro.

Izdelke dostavljamo s paketno dostavo DPD in Pošte Slovenije. Plačilo po povzetju je možno le, če je dostava na območju Republike Slovenije in Hrvaške.
Izdelek poravnate ob dostavi z gotovinskim plačilom. S plačilom po povzetju nimate ob poštnini s katero ste seznanjeni že ob zaključku naročila nobenih dodatnih stroškov.

Plačilo opravite preko vaše spletne banke. Po oddanem naročilu boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo, kjer bodo navedeni potrebni podatki za izvedbo plačila. Po opravljenem plačilu nam prosim posredujte potrdilo o plačilu saj se izbrani termin izdelave podaljša za čas do prejema plačila in bomo tako lahko prej pričeli z obdelavo naročila.

Ob osebnem prevzemu lahko znesek poravnate v gotovini ali s plačilno kartico.

Osebni prevzem izdelkov je trenutno možen le na naši lokaciji FOTO123, Mladinska ulica 3, 8250 Brežice, Slovenija

V kolikor že imate PayPal račun lahko hitro in enostavno poravnate znesek z uporabo vaše MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron kartice ali z direktno bremenitvijo vašega bančnega računa. V kolikor PayPal računa še nimate si ga lahko hitro in brezplačno prodobite. Za več informacij kliknite tukaj.

Ali imate podjetje v EU z veljavno davčno številko VIES? Sporočite nam podatke o vašem podjetju in omogočili vam bomo naročilo in plačilo brez DDV. Ne velja za slovenska podjetja.

Imate podjetje in stabilno poslujete? Posredujte nam vaše podatke z zahtevo za plačilo z odlogom in v kratkem lahko od naše finančne službe pričakujete odobritev in vklop možnosti plačila z odlogom.