Kontakt

07 49 94 570

Delovni čas za stranke

Torek: 8:00 - 15:00

Pošljite nam e-pošto

info@formaprint.si

Vstopnice

Ne glede na to, ali načrtujete koncert, gledališko produkcijo, degustacijo craft piva ali turnejo po strašni zgodovini, boste morali prodati vstopnice za dogodek.

Držanje vstopnice, natisnjene na robustnem kartonu z gladko površino, je izjemno zadovoljujoče. Po nastopu ostanejo ostanki vstopnic kot spominki.

Oglaševalske (in prihodkovne) priložnosti. Natisnjene vstopnice se lahko povrnejo, ko prodate oglasni prostor na hrbtni strani vstopnic!

Odlične varnostne funkcije, vključno z zaporednim številčenjem, črtnimi kodami in kodami QR za preprosto in varno prijavo.

 

  • Vstopnice so lahko po želji lepljene v blok po 50 kos. V blok jih zlepimo na način, da del vstopnice ostane v bloku kjer lahko ostane številka vstopnice za lažjo evidenco ali na način, da se iz blokca odtrga celotna vstopnica.
  • Na vstopnice lahko natisnemo variabilni tisk (numeracija, sedežni red…)
  • Vsako vstopnico lahko 1 do 3 perforiramo.
  • Na hrbtno stran vstopnice lahko natisnemo splošne pogoje prireditve itd.

Promovirajte koncerte in zabave s tiskanjem vstopnic po meri.

Ne glede na to, ali načrtujete koncert, gledališko produkcijo, degustacijo craft piva ali turnejo po strašni zgodovini, boste morali prodati vstopnice za dogodek.
Držanje vstopnice, natisnjene na robustnem kartonu z gladko površino, je izjemno zadovoljujoče. Po nastopu ostanejo ostanki vstopnic kot spominki. Oglaševalske (in prihodkovne) priložnosti. Natisnjene vstopnice se lahko povrnejo, ko prodate oglasni prostor na hrbtni strani vstopnic! Odlične varnostne funkcije, vključno z zaporednim številčenjem, črtnimi kodami in kodami QR za preprosto in varno prijavo.

Možni formati

Izbor papirja

Možne dodelave

Predloge za pripravo

Adobe Indesign
Adobe Illustrator
Sorodni izdelki