Kontakt

07 49 94 570

Pošljite nam e-pošto

info@formaprint.si

Ceniki in meniji

V sodelovanju z bari, restavracijami in poslovnimi prostori nudimo široko paleto izdelkov posebej za industrijo prostega časa. Naša strokovna ekipa lahko našim strankam zagotovi celovito rešitev za blagovno znamko, od cenikov, primernih za pranje v pomivalnem stroju, ki jih ni mogoče trgati, do specializiranih menijev po meri.​

Laminirani ceniki / meniji

Naši najbolj priljubljeni meniji so popolni za lokale, ki iščejo poceni in kakovostno rešitev za prikazovanje ponudb in cen. Natisnjen na debel karton v različnih velikostih in po potrebi prepognjen. Na voljo v Z zgibu, zgibu za knjige, šotorskem zgibu ali C zgibu, obstaja veliko načinov za popestritev vašega jedilnika, da ne omenjamo izbire med sijajno in mat laminacijo. Ponujamo tudi vodoodporen natisnjen meni, kar je idealno za živahna prizorišča, kjer se namizni prikazi lahko zmočijo.

Tiskani namizni pogrinjki

Popoln način, da pokažete svoje okusne ponudbe. Naši tiskani pogrinjki zagotavljajo veliko območje blagovne znamke za promocijo posebnih ponudb in dogodkov. Na voljo v različnih materialih, vključno z našim trpežnim plastičnim materialom za jedilnike, ki ga je mogoče prati v pomivalnem stroju. Ponujamo tudi nepremazan pogrinjek, ki je idealen za otroške liste za barvanje, tekmovanja in risanje, da bi se otroci zabavali!
Sorodni izdelki